picture 007 768x1024Szélezetlen deszka, akác, fürészáru

SZÉLEZETLEN DESZKA, vastagsága: 25 mm, szélessége változó átlagosan 20 cm, a rönk felszeletelése után kapjuk, lécek közt tároljuk, a kéreg általában rajta van.

Szélezetlen deszka, akác termék ára: 1 750 Ft./m2

 

 

 

 

 

 

 

 

Deszka kéreg nélkül, hántolt

 szélezetlen deszka a kéreg eltávolitva :1950 ft/m2

 

 

 

 

 

 

 

gyalult_kergezett_akacdeszka

Gyalult, kérgezett akác deszka

Mindkét lapját meggyaluljuk, az éleiröl az akác deszka eredeti vonalvezetése megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget, az akác deszkákat méretre vágjuk felületkezelésre elökészítve.

A  deszka ára: 2 650 Ft./m2

 

 

 

     

 

Méretre vágott az oldalán csiszolt deszka   2900 ft/m2

 

 

 

akac_deszka_kerites_elem

Akác deszka kerítés elem felület kezelve

Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt csavarral. Felületkezelése: gombaölö szerrel ellátott speciális felületkezelö anyaggal amelynek sajátossága, hogy az évek során a környezet (napsütés,csapadék) terhelése nyomán a felületkezelt anyag nem repedezik meg ezert ápolása nem igényel újracsiszolást csak a felületkezelö anyag ismételt felhordását. A színhez színmintát mutatunk. Amennyiben mi szereljük fel 10 év garanciát adunk 3 évenkénti 1 szeri karbantartás mellett. A karbantartás ára: 1450 ft/m2 + áfa

Akác deszka kerítés elem felület kezelve ára: 5 300 Ft./m2


akac_kapu_feluletkezelveAkác kapu felület kezelve

Szintén fából készült keresztlécekkel szerelt megerösített vázszerkezetü elem. Felületkezelése: gombaölö szerrel ellátott speciális felületkezelö anyaggal amelynek sajátossága, hogy az évek során a környezet (napsütés,csapadék) terhelése nyomán a felületkezelt anyag nem repedezik meg ezért ápolása nem igényel újracsiszolást csak a felületkezelö anyag ismételt felhordását. A színhez színmintát mutatunk. (az ar nem tartalmazza a kapu vasalatának árat, melyet Önnel egyeztetve választunk ki az általunk használt vasalatok közül.

Akác kapu felület kezelve termék ára: 6.500 Ft./m2


kerti_kiuloKerti kiülö

Hazai vágásból származó kb. 12-14 cm-es akác rönkböl készült kerti kiülö. Nagy tetöfelülettel. Nád, vagy zsindelytetövel.

Kerti kiülő termék ára: 450 000 Ft./m2


tuzifaTűzifa

TűZIFA ÉRTÉKESÍTÉS, felkuglizott hasított akác tűzifa helyszínre szállítva mérlegelve Tűzifa forgalmazás: A tűzifa felhasználási területei A tűzifa a mindennapi élet szinte nélkülözhetetlen része még a mai modern távfűtés korszakában is, hiszen nem csak fűtési célra használjuk, hanem a hagyományos kemencés kenyérsütéshez, kerti partikon grillezéshez, szalonnasütéshez és még sok egyéb célra is. A tűzifa legnagyobb elönye, hogy kevésbé szennyezi a levegöt, mint a szénhidrogének. A tüzifa elégetésekor csak annyi CO2 kerül a levegöbe, amennyit a fa élete folyamán lekötött, épp ezért minden tüzelöanyag közül a tüzifa a leginkább környezetbarát. A tűzifa ár-érték aránya A tűzifa ár-érték arányát tekintve is gazdaságosabb, mint pl. a gázfűtés. Egy egységnyi hőfokemelkedés gázfűtés esetén kb. 120 Ft, tüzifa esetén kb. 80 Ft körüli ráfordításból érhetö el. A tűzifa tulajdonságai Legyen szó akár cserépkályháról vagy kandallóról, akár kazánról vagy kemencéröl, sokan nem is tudják, hogy mekkora különbségek vannak a különbözö tüzifa típusok között. Az akác tűzifa tiszta, szép lánggal ég, a hőleadása intenzív, és rendkívül jó illata van. A bükk és a tölgy tűzifa nem ég olyan szépen, viszont hőleadása lassabb, tovább parázslik, tovább tartja a hőt. Mivel az akác tüzifa gyorsabban adja le fűtöértékét, alkalmasabb a gyors felfütésre, a másik két fajtát pedig a hőérték megtartására célszerű használni.

Tüzifa ára: 2 600 Ft./q

Akác szőlőkaró

Paradicsom karó

Kérgezett, akác mulcs
A szállítási feltételekröl itt olvashat bövebben

Tovább a kategóriában: « Akác fáról Akác oszlop »

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…