Fa kerítés Deszka kerítések Szélezetlen deszka kerítés

Szélezetlen deszka kerítés Szélezetlen deszka kerítés

Klasszikus alaptevékenységünk ahol alapanyagként szélezetlen deszkát használunk.

A szélezetlen deszka úgy készül hogy a rönk föl van szeletelve és nincs visszavágva. A deszka széle egyenetlen a rönk külső felületének (palástjának) felel meg. A kérget vonókéssel vesszük le így meghagyva az eredeti vonalvezetését.

Amikor mi felületkezeljük vagy szereljük a deszkákat az oldalát megcsiszoljuk.

A felületkezeléshez jó minőségű vizes bázisú felületkezelő anyagokat használunk, amelyhez rengeteg szint lehet társítani.

A szélezetlen fakerítés készítésének módja, hogy a farönk csak fel van szeletelve, de nincsen visszavágva. Éppen ezért a deszkának a széle maga a rönk külső palástja. A kérget eltávolítjuk, ezt vonókéssel tesszük meg. Emiatt lehetséges, hogy a fa külső vonalvezetése megmarad.

Szélezetlen fakerítés előnyei

A fakerítés felületkezeléséhez vizesbázisú felületkezelő anyagokat használunk fel. Ennek köszönhetően a felülethez rengeteg színt lehet társítani.

A szélezetlen fakerítés elkészítése alaptevékenységeink közé tartozik. Éppen ezért rengeteg tanáccsal tudjuk ellátni, és segíthetjük döntését. Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy nézze meg referenciáinkat szívesen segítünk, és állítjuk szolgálatába tapasztalatainkat.

Esztétikailag a szélezetlen deszka kerítés teteje lehet egyenes, vagy íves kialakítású.

Szélezetlen deszka kerítés ár

.Amennyiben komplett kerítést szeretne támpont az Árak menűpontban lévő kész kerítéselem plusz a helyszíni szerelés, azonban egyéb tényezők befolyásolhatják, ezért keressen írásban, vagy hívjon telefonon.

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…