Fa kerítés Deszka kerítések Szélezett deszka kerítés

Szélezett deszka kerítés Szélezett deszka kerítés

Megrendelésre készítünk akác deszkából 5- 15 cm szelességű 2-3 cm vastagságú deszkákat, amelyet gyalultan, gyalulás nélkül és kész kerítésként is értékesítünk

Jelen esetben a deszka téglalap alakú szabályos képződmény, melyet a szélezetlen deszkából visszavágva kapunk.

Előnye hogy zártabb kerítést lehet vele csinálni amennyiben egy sorban vannak a deszkák (természetesen ha 2 sorban rakjuk a deszkákat a szélezetlen deszkákból is teljesen zárt, átláthatatlan kerítést lehet készíteni).

Hátránya, hogy kicsit költségesebb, mint a szélezetlen deszkából készült kerítés.

A szélezett kerítést megrendelésre készítjük akác deszkából. A deszkák szélessége körülbelül 5-15 cm, vastagsága 2-3 cm. Három verzióban, gyalultan, gyalulatlanul és kész kerítésként is forgalomba hozzuk.

Milyen előnyei és hátrányai vannak?

A szélezett deszka szabályos, téglalap alapú képződmény. Ezt a szélezetlen deszka visszavágásából kapjuk. Ezzel a módszerrel sokkal zártabb kerítést lehet készíteni. A szélezetlennel szembeni hátránya, hogy kicsit költségesebb.
Ez a típus ugyanúgy dekoratív, és természetközeli megoldás, mint a többi fából készített termékünk. Használatával közelebb hozhatja a természetet otthonához.


Rendelje meg tőlünk kerítését, vagy alapanyagát. Segítünk az Önnek a megfelelő választásban, szívesen adunk tanácsot. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

 

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…