Fa kerítés Fa kerítéselem

sch4Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt csavarral. Felületkezelése: gombaölö szerrel ellátott speciális felületkezelö anyaggal amelynek sajátossága, hogy az évek során a környezet (napsütés,csapadék) terhelése nyomán a felületkezelt anyag nem repedezik meg ezert ápolása nem igényel újracsiszolást csak a felületkezelö anyag ismételt felhordását. A színhez színmintát mutatunk.

Egyedi méretben is gyártjuk ahol a Megrendelő adja meg a magassági és szélességi méreteket is. A szélességnél max 3 méter a magasságnál max. 2.5 méter érhető el.Kérhető több féle íves alakzat. illetve egyenesre vágva.

Fix méretű fa kerítés elemek az alábbi méretekben kaphatók:

magasági méretek: 195, 175, 145, 120, 95 cm

szélességi méretek: 290, 240, 190, 140, 95 cm

Felrakása nagyon egyszerű, két ember nagyon könnyen fel tudja tenni bármilyen oszlopra, csak az a fontos, hogy az oszlopok legyenek függőlegesek.Amennyiben mi szereljük fel a fa kerítés elemeket 10 év garanciát adunk 3 évenkénti 1 szeri karbantartás mellett. A karbantartás ára: 1450 ft/m2 + áfa

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…