Fa kerítés Rönkfa kerítés

Ennél a kerítésnél nem deszkát használunk hanem kis átmerőjű rönköt (oszlopot) amely lehet teljes gömboszlop vagy lehet félbevágott is.

Előnye hogy rendkívül tartós, igénytelen ugyanakkor nagyon esztétikus, hátránya hogy elég nehéz, kevésbé takar illetve kicsit költségesebb a deszka kerítésnél.

Alapanyaga az esztétikus, és strapabíró akác. Az átmérője 6-18 cm. Alapjában véve két formában, természetesen illetve esztergálva használják. Ennek a két fajtának két verziójában is felhasználható rönkfa kerítésben: gömboszlop formában, illetve félbevágva.

Milyen a rönkfa kerítés?

Az elkészült kerítés rendkívül robosztus, illetve nehéz. Pont ezeknek köszönhetően nagyon strapabíró fakerítést kapunk. Az eredmény egy igen esztétikus kerítés, ami dekoratív dísze lesz udvarunknak. Ennek a verziónak a választását csak ajánlani tudjuk! Termékeink között megtalálhatja az Önnek megfelelőt, illetve ha felveszi velünk a kapcsolatot, tanácsokat is szívesen adunk.

Még többet olvasna a rönkfa kerítésekről?

Vannak még írásaink a témában:

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…