Fűrészáru termékek

Szélezetlen deszka, vastagsága: 28mm, szélessége változó, a rönkfelszeletelése után kapjuk, lécek közt tároljuk, a kéreg általában rajta van

Mérése:egyenként a deszka hosszának közepén mért szélesség· x hossza x· vastagsága,1m3 kb 45-50m2 amennyiben szorosan egymásmellé helyezzük a deszkákat.

Ár a terméknel vagy az áraknál

hántolt deszka

Az éleiről a deszka eredeti vonalvezetése megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget (amúgy a kéreg később· 80-90%-ban folyamatosan magától lehullik,de az annyira nem esztétikus),mérése megegyező a fűrészelt deszkával.

alapanyagGyalult, kérgezett akác deszka

Mindkét lapját meggyaluljuk, az éleiről az akác deszka eredeti vonalvezetésenek megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget.

Gyalult, kérgezett,csiszolt akác deszka

Mindkét lapját meggyaluljuk, az éleiről az akác deszka eredeti vonalvezetése megtartása mellett késsel lehántjuk a kérget,majd ezt a feluletet megcsiszoljuk. Erre azért van szukség, mert ez az akácfa élő része és a vonókéssel nem lehet teljesen tökéletesen eltávolítani.

dscf0358 1024x768Amennyiben igény van rá pontos méretre vágjuk a terméket.

Lehet kérni egyenesre, illetőleg ívesre. Az ív meghatározásánál érdemes figyelembe venni, hogy egy fa kerítésnél (szélezetlen deszkák esetén különösen) minél nagyobb az ív annál rusztikusabban hat. Ezért mindenképp összevetendő az épület jellegével.

A vágás után megcsiszoljuk a vágott felületet és egyenként beszámozzuk a deszkák hátsó alsó felületén így a megrendelő könnyedén ki tudja rakni otthonában. Amennyiben kéri több technikát elárulunk milyen módon tudja könnyedén fel is rakni a kereszttartókra megvásárolt akác deszkáit

Felületkezelt deszka

A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő anyagot használunk.Ennek az előnye az, hogy a hazánkban ismert erőteljes környezeti hatások ( erőteljes napsütés csapadékkal való sűrű váltakozása) idővel nem repesztik meg, hanem lassan koptatják, így 5-6 év után elég egyszer átkenni mindenféle előkezelés nélkül.

Az oldószeres festékek és vastaglazúrok vastag megrepedezett csúnya felületet hagynak maguk után néhány év után ami igen nehéz feladatot állít a tulajdonosok elé

sch4Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt csavarral. Felületkezelése: gombaölö szerrel ellátott speciális felületkezelö anyaggal amelynek sajátossága, hogy az évek során a környezet (napsütés,csapadék) terhelése nyomán a felületkezelt anyag nem repedezik meg ezert ápolása nem igényel újracsiszolást csak a felületkezelö anyag ismételt felhordását. A színhez színmintát mutatunk.

Egyedi méretben is gyártjuk ahol a Megrendelő adja meg a magassági és szélességi méreteket is. A szélességnél max 3 méter a magasságnál max. 2.5 méter érhető el.Kérhető több féle íves alakzat. illetve egyenesre vágva.

Fix méretű fa kerítés elemek az alábbi méretekben kaphatók:

magasági méretek: 195, 175, 145, 120, 95 cm

szélességi méretek: 290, 240, 190, 140, 95 cm

Felrakása nagyon egyszerű, két ember nagyon könnyen fel tudja tenni bármilyen oszlopra, csak az a fontos, hogy az oszlopok legyenek függőlegesek.Amennyiben mi szereljük fel a fa kerítés elemeket 10 év garanciát adunk 3 évenkénti 1 szeri karbantartás mellett. A karbantartás ára: 1450 ft/m2 + áfa

Kész kerítés szerelve

akac deszka kerites elemFából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy igény szerint kapupántcsavarral.Felületkezelése gombaölőszerrrel ellátott speciális felületkezelő anyaggal,melynek sajátossága, hogy az évek során a környezet(napsütés,csapadék,szél) által ért terhelés nyomán a felület nem repedezik meg ezért ápolása nem igényel újracsiszolást csak egy újabb réteg felhordását. A szynhez színmintát adunk.

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…