Kapu készítés Fém szerkezetű kapuk

fakerites 1107 316 1024x768Megbízóink jelentős része az akácfa szerkezetű kapuk helyett még mindig a vasszerkezetet részesítik előnyben.Ez különösen érthető nagyobb méretű kapunyílások esetén, illetőleg ha a ház illetve a kerítés nem feltétlenül akar erősebben rusztikus külsőt megjelenteni. A fém használata kissé nagyobb szabadságot ad a kapukészítés közben.Fémszerkezettel készíthetünk : nyíló. toló illetve úszókaput. Mindegyik fajtának megvan az előnye és a hátránya is.

A nyíló kapu előnye a kedvezőbb ára, egyszerűsége (késöbb kevesebb hibalehetőség) hátránya hogy több helyet vesz el a kertből.

A toló kapu előnye, hogy kevesebb helyett használ a kert hasznos területéből, nagyobb nyílásméretet el lehet érni,nagyobb súlyt bír el biztonságosan,valamivel olcsóbb mint az úszókapu, hátránya hogy több takarítást igényel az úszókapuhoz képest, illetőleg a görgők kicsit hamarabb mennek tönkre mint az úszókapunál.

Az úszókapuk képviselik a legkényelmesebb megoldást, nem igényel a téli hónapokon különösebb takarítást, akertből nem vesz el akkora teret mint a nyíló,és nem sokkal többet mint a toló kapu

A kapu szerkezetek eztán megkapják az általunk felületkezelt akác deszkákat vagy ha ha a megrendelő szeretné lefesteni akkor kezeletlenül is szállítjuk.

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

  • Kész kerítés szerelve
    Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
  • Fa kerítéselem
    Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
  • Felületkezelt deszka
    Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…