Kerítés építés tartalom Kapu készítés

Kapu készítés

A kapu készítés a kerítéskészítés része. A kapuk általában a kerítéssel azonos anyagból készülnek, ám azoknál erősebb szerkezettel rendelkeznek, ugyanis csak az egyik oldalukon kapcsolódnak az oszlophoz. Ezért a fa szerkezetet vas elemek (kapupántok és vasalatok) erősítik.

 

Fémszerkezetű kapuk:

 • nyíló kapu: nagyobb helyigényű, de egyszerűbb megoldás. Előnye, hogy nem kell a kerítést hozzá igazítani, személybejáró könnyebben kialakítható (a szárnyak asszimetriájával), egyszerűbb a kivitelezése. Hátránya, hogy drágább az elektromos kapunyitó beépítése.

 • toló kapu: kis helyigénye van, mivel a kerítés mögé csúszik be egy alsó sínen. A téli befagyás ellen van megoldás: a tolókapú sín alá fűtőszálat lehet beépíteni. Automatizálni egyszerűbb.

 • úszokapu: a toló kapuhoz hasonló, de nincs alsó sín, így még erősebbnek kell lennie. Az úszókapu készítés előnye, hogy a sín télen sem fagy be, így nem okoz kellemetlenséget a téli korai keléseknél.

illetőleg nyiló kapukat készitünk fa szerkezettel is

Elérhetőségek

Wágner József

06 20 927 4401

2330 Dunaharaszti

Király utca 1

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kínálatunkból

 • Kész kerítés szerelve
  Kész kerítés szerelve Fából készült keresztléccel van összeszerelve facsavarral vagy…
 • Fa kerítéselem
  Fából készült keresztléccel van összeerösítve facsavarral vagy igény szerint kapupánt…
 • Felületkezelt deszka
  Felületkezelt deszka A gyalult csiszolt deszkát gombaölővel ellátott vizesbázis felületkezelő…